Sista dagen

Igår var väldigt mysigt me alla fina vänner i Thailand. Det blev lite små kaos och jag kom hem sex i morse men shit vad kul jag har haft!
Idag vaknade jag och gick på marknaden med Nong och Stephanie, hittade en del men var för stressad för att orka leta ordentligt, så har jag missat köpa något till någon ber jag om ursäkt! Nu kommet snart min skjuts och jag åket hem. Sex timmar i Bangkok woho! Älskar er alla och tack till alla jag åkt med i Thailand! Massor av kärlek


Krockade nästan

Sista svängen till Memorie bar nu.. Känns verkligen i hjärtat. Dit en sista gång till nästa gång/år. Sorgligt! Sa hej då till killarna idag också, sparkade lite grus på David för jag tyckte dom kunde åka samtidigt som mig och stanna en sista natt haha.
Jag och Stephanie åkte till en strand vid Thai Bar som ligger väldigt nära där jag bor och solade lite men på vägen hem höll vi på att krocka med en lastbil på vägen!! Sjukt skrämmande men vi klarade oss oskadda som tur är. Stephanie såg sig inte för och ja då höll vi på att bli påkörda, någon centimeter långsammare och vi hade krockat rejält! Så vi stannade moppen vid mitt guesthouse och gick resten av vägen för vi var skakis haha. Nu ska vi åka snart om hon kommer :) kärlek till er som läser, jag kör en sista update i morgon också!


Utgång i Khao Lak

Igår började vi dagen med solande och surfande på Memorie för att Rosanna skulle få suga in alla bilder i huvudet och ha en bra sista dag. Som vanligt var det bäst! Alla fina underbara människor fick säga hej då till Rosanna oc vi drog hem för att äta en sista gång på Mars Bar och packa. Allting gick väldigt fort och helt plötsligt stod jag och grät för Rosanna skulle åka. Det var super känsligt för vi har varit med varandra konstant nu i två veckor. Vi har blivit irriterade på varandra och vi har varit extremt nära varandra.Så jag ville självklart inte se henne åka.
Efter ett känsligt hej då Åkte jag, grabbarna och Stephanie(min nya vän från Nederländerna) till Memories för en hej då BBQ för oss och Tam som jobbade där. Mycket mat oc mycket av allt annat, vi spela gitarr och Sjöng för att sen dra till Gecko Bar där alla spelade kortspel och skrattade massor. Efter det drog vi hela gänget till älskade Zantika som är den enda nattklubben i Khao Lak och var igång hela natten! Jag kom hem halv åtta i morse och sov tre timmar innan jag vaknade och drog med David och Steph till Donken!
Hela dagen har varit chill och vi har solat för en gångs skull(jag har knappt solat och är inte brun alls) för att sen gå på ett ställe med buffé där man kan grilla sin egen mat för bara 109 baht! Hela gänget var trötta men glada att vara tillsammans en sista gång. Sen åkte vi för att mysa på en liten pub/café och blev på tok för trötta. Nu ligger jag här och känner mig väldigt sorgsen för att alla åker och att jag måste lämna Thailand snart. Jag vill flytta allt jag har i Sverige hit för att leva det perfekta livet här med alla vänner och jobbet. Kommer kännas väldigt sorgligt att inte kunna prata med alla fina fina fina människor här. Jag älskar detta av hela mitt hjärta! Men bästa år ska jag definitivt tillbaka om jag inte följer med gänget i höst då dom drar ner igen! Jaja, jag saknar er i Sverige men som sagt jag vill ändå inte riktigt åka trots att jag är redo att komma hem. Vill ha allt samtidigt ungefär.

Kärlek /c


Hej då Rosanna!

Igår var Rosannas sista kväll hos oss i Thailand. Vi drog ut och festade och dansade för att fira av fina Rosanna. Har varit ganska skönt att ha en tjej med sig speciellt när det är en av mina bästa vänner jag har. Vi har varit med om mycket tillsammans denna resan och det är tråkigt att se henne åka. Men snart är vi alla hemma igen :) idag har vi varit på ett buddistiskt tempel och solat samt kört bodyboard. Ett bra avslut på dagen faktiskt.
När du ser detta Rosanna så vill jag säga TACK och jag älskar dig :) ses hemma!


I Khao Lak

Hej allihop!
Senaste veckan har v verklgen chillat galet! Njutit som galnngar och varit runt med kompisar har i thailand. Varit halv daligt vader sa vi har inte gjort stranden. Just nu stter vi och forsoker boka om Rosannas hemresa, sa vi far se. Annars aker hon i morgon och jag blr ensam med grabbarna till torsdag da jag kor bungalow i tva natter. Chill som fan! Karlek

Tempel

Igår drog jag till slut ut med allihopa för att käka på min favorit restaurang vid stranden. Åt en riktigt god soppa! Svårt att få ner med väldigt god. Sen drog vi tillsammans med B och Micke till en svensk man som äger ett hotell och bar för att sjunga karaoke och ha det nice. Det var riktigt mysigt faktiskt, thailändare är så trevliga här hela tiden. Alltid vänliga och inbjudande, det är en otrolig skillnad från Sverige där människor skulle kolla snett på en om man bara slog sig ner vid picknicken. Här i Khao Lak drar dom dit en och väller mat på ens tallrik. Efter det åkte vi till Geko bar för att spela spel och ha det chill, jag är faktiskt glad över hur lätt det är för mig att inte dricka. Jag bryr mig inte alls och är glad med mina alkoholfria drinkar, cola och vatten. Underbart! Alla är förstående också!
Idag ska jag åka till ett buddistiskt tempel med kvinnan som tar hand om huset vi bor i (Pinong) för att slappna av och må bra. Vi skulle åkt nio men hon är inte vaken och jag vill inte väcka henne heller för jag såg att hon var uppe sent i natt. Men vi åker väl snart! Sen ikväll ville dom andra dra ut och dansa, jag får se om jag orkar. Vill verkligen känna lugnet här i Khao Lak och ta det lugnt pga magen osv. Men varje gång jag börjar dansa och lyssna på musik är det som att min hjärna fylls upp av något övernaturligt och jag hamnar i ett tillstånd där jag bara känner musiken så står jag där och dansar och glömmer allt och alla. Älskar den känslan! Samma sak händer när jag sjunger haha. Jag är hög på musik och livet, jag behöver inte droger! Tänk er att musik kan ha den inverkan på folk? Underbart


Smått matförgiftad/magsjuk

Hej alla fina! Här är klockan nu halv tre och jag har tillbringat någon timma ensam i solen. Har lyckats få lite matförgiftning/magsjuka eftersom jag "klantigt" nog ätit allting man absolut inte ska äta, jag tyckte inte det spelade någon roll. Ätit bananer, sallad, yoghurt, mjölk m.m och varit halv dålig i några dagar så idag åkte vi till pharmacy och där skrattade dom när vi berättade vad vi ätit. Så jag äter tabletter mot det men mår faktiskt bra , inte dåligt alls. Så fick jag crème mot mitt utslag som tydligen är någon sorts mini infektion/utslag, samt antiseptiskt mot utslag och rivsår/myggbett jag fått.
Dom andra drog till vattenfallet och jag stannade hemma för att kunna slappna av och chilla ner. Tror det var ett bra val! Men nu ska jag ner i solen igen, får se när dom andra kommer hem :)
Det går tyvärr inte att lägga upp bilder genom bloggen konstigt nog, men försöker ibland på Facebook och Instagram men då måste det vara wifi anslutning :)


Lugn kväll

Sitter på Livingroom ikväll och bara chillar. Så skönt, jag är slut i huvudet av allting med att vara upp till mitt i natten och dansa. Idag åkte vi till Memories och jag sov i solstolen medans dom andra surfade. Jag mådde inte så jätte bra så det blev ta det lugnt för mig. När vi alla var klara åkte vi runt på små vägar i djungeln med Micke och bara tog in allt vackert. Vi drog till en buffé och åt så otroligt mycket mat som vi grillade själva på en grej på bordet. Tror ingen av oss ätit så mycket förut! Sen blev det fixa med banken och hem för chill. Det funkar inte att titta på film genom iPhone trots wifi.. Så nu ska vi sova! I morgon blir det vattenfall och sola galet! Men måste förbi ett pharmacy.. Mitt utslag ser inte bra ut haha. Det gör inte ont eller så men aa kan nog vara bra. Skulle vara typiskt mig att dra på mig malaria eller något annat skit, otur med sjukdomar som jag alltid har. Blir tidig morgon och dra till pharmacy. Vet inte vilken bara.. Får nog kolla med Pinong igen som är kvinnan som sköter guesthouse Livingroom vi bor på. Jag vill absolut inte hem och får panik av tanken, men samtidigt så saknar jag alla otroligt mycket. Mina duktiga tjejer jag jobbar med och mina älskade vänner/familj.

Kärlek Cissi


Zantika och thai musik

Otroligt trött tjej efter ankomsten igår. Vi åkte och käkade efter att alla fixat sina boende, sen vidare till Memories där Rosanna och grabbarna lärde sig surfa! Rosanna var skit duktig och stod upp på ca 3 vågor! David fångade en våg och stod hela vägen till stranden. Sjukt kul! Sen käkade vi, spelade gitarr, myste och åkte till en thailändsk krog med hela bästa gänget, efter någon timma där avslutade vi på Zantika à.k.a Zakytos som Perez skulle säga! Det var en bra kväll men med tyvärr lite små knas från en annan svensk som inte gillade stockholmare, tur att våra grabbar är bra och inte bryr sig!
Idag skulle vi vaknat tidigt men vi somnade om, och nu väntar vi på att grabbarna ska vakna och ge tillbaka lilla motorcykeln så vi kan dra till stranden igen.

Kärlek från mig


Älskade kao lak

Hej allihopa!

Dagen på phi phi var heeeelt otrolig. Jag totalt älskade den ön! Sköna människor, underbar atmosfär och världens bästa fest på stranden!! Jag började kvällen med huvudvärk men avslutade den med ett stort leende och underbar känsla i magen. Jag vill tillbaka dit igen. Men jag skulle inte rekommendera folk att stanna i fler än 2-3 dagar för det blir för mycket annars. Igår åkte vi till Phuket och Patong, jag gillade det inte alls och kommer absolut inte åka tillbaka. Det är ett bra ställe om du gillar att supa skallen av dig och köpa prostituerade, så alltså inte ett ställe för mig alls! Taxi chauffören kunde inte engelska och släppte av oss fel på vägen hem, men ja vi överlevde. Men jag har aldrig varit så glad över att komma till hotellet som igår.
Idag är vi tillbaka i underbara kao lak och jag känner mig redan lugnare. Det har varit mycket att komma hem 5 på morgonen efter att ha dansat och spelat spel hela nätterna. Så nu ska det bli skönt att lugna ner sig och andas i Kao Lak! Vi ska snart försöka lära oss åka lätt motorcykel, så jag hoppas det går bra. Eller Rosanna ska, jag är för skraj för att åka i denna galna trafiken. Men vi får se! Är iallafall glad att vara här. Rosanna och jag bor på Livingroom medan David och Maxi bor en bit bort. Längtar till lönen nu bara..men det blir snåla till tusen nu. Inget shoppande, bara mat och boende som gäller. hoppas jag har lite pengar iallafall sen :) det är tufft när man inte förstår valutan helt haha


Senaste dagarna i Ao Nang och Railay

Halla halla! Sitter pa Phi Phi island just nu pa ett hostel dar kvinnan ar den skonaste jag traffat haha, stenhard kvinna! Tankte beratta vad vi gjort efter Kao Lak. Vi akte till Ao Nang som absolut inte vad imponerande for mig efter chillet i Kao Lak. Sa dagen efter akte vi och hamtade Rosanna och drog med henne till Railay, kan saga att det var sjukt vart det. Dar har vi varit i tva dagar och ja det ar riktigt schysst! Somnade halv sex i morse och vaknade halv nio for att hinna med baten till phiphi kl 9. Nu ar vi har en dag och sen drar vi till phuket och tillbaka till alskade Kao Lak. Nu ska jag kaka och ma bra. Har lite daligt cashflow bara haha sa jag langtar otroligt till lonen nu. Nu ska vi kaka och leva livet pa PhiPhi!

K'rlek


Senaste nytt i Kao Lak

Nu är vi inne på sista dagen i Kao Lak.. jag kommer sakna detta stället otroligt mycket. Jag vill verkligen inte härifrån!! Människorna är dom bästa jag träffat! M-bar är det bästa stället och jag vill inte lääämna!! Ska kolla med Rosannna och se vad hon tycker om läget när vi är i Krabi. Vi skils nu ifrån Mattias för han ska stanna i Kao Lak för att sen åka hem på onsdag. Jag kommer sakna dig Mattias :) så åker jag, Maxi och David till Krabi och bor där en natt, hämtar Rosanna och drar till Riley och andra ställen i Ao Nang. Sen får vi se om vi ev drar tillbaka till Kao Lak eller om det bli Bangkok, vi vet inte vi får se :)  Allt jag kan säga igen är att jag INTE vill lämna Kao Lak.. jag ska lätt tillbaka snart antingen i år eller nästa år.

Igår åkte vi och fiskade, David fick solsting rejält och jag tror vi alla fick det. För jag och Mattias drog iväg men jag var tvungen att få skjuts hem igen pga yrsel och llamående. Men på kvällen släppte det men alla var trötta, lite dansande och sen hem för att sova.
Idag käkade vi på Mars Bar som vanligt, och nu packar vi. Snart drar vi, först ta en paus och sen upp och iväg. Vi ska skämma bort oss på fin hotel

Kärlek/C

Ny dag!

Idag har vi solat och tappat bort tredje bollen som killarna döpte till Wilson! Har bränt mig som bara den ich ser ut som Rudolf med röda mulen haha. I morgon ska vi fiska hela dagen, lördag är vi i Phuket och shoppar sen på söndag kommer Rosanna äntligen till krabi :) nu ska vi till memorie och fira en som fyller år. Ja jag mår bäst! Förutom bränd så är livet underbart!


Första och andra dagen

Hej allihopa!
Andra dagen i Thailand och jag njuter till tuuuuusen. Jag älskar fan Thailand! Speciellt med dom bästa Maxi, David och MAttias som jag åker med. Vi bor i Kao Lak och en schyst tjej som heter Cassidy bor här! Vi bor på The Living room och ja det är kryp precis överallt, i dusch, säng överallt men shit vad jag trivs. Jag åkte en galen bilfärd på 1 timma från Phuket utan bälte, folk kör verkligen som galningar och fulla haha. Men det är liksom nice och accepterat här.
Igår åkte vi till ett vattenfall och badade, såg elefanter och apor, käkade thaimat på ett ställe som låg precis vid vattnet och det såg ut som man tittade ut på världens kant, dansade på nattklubb och hängde på Memory Bar för att spela vollyboll och äta god mat, Memory bar som är helt otroligt ligger mitt ute i djungeln och när jag säger djungel så menar jag verkligen DJUNGEL. Helt kol svart och massor av ljud. Jag älskar det! Jag älskar Koh Lak! Bilder kan jag tyvärr inte lägga upp en men har fått riktigt coola bilder. Ska försöka fota djuren här också.
Ska äta lunch/middag nu och sen få massage, jag och Cassidy ska fixa det :)  tror grabbarna ska med också :)
Jag mår bra och älskar det!  Kör en ny uppdatering om någon dag :)  ska träffa Rosanna i Krabi på söndag med hela gänget :) kuuuul fast vill knappt lämna Kao Lak haha.
Kärlek/C

I Bangkok

Här sitter jag i Bangkok och gör en liten paus. Väntar och fick precis sms att min data trafik utomlands är använd! Så ja set blir internet café från och med nu Babes :) om 3 timmar är jag i Phuket och har två timmar kvar av resande. Kärlek till er


Älskar thai airways

Coolaste flygplanet jag sett! Jag är super spänd och imponerad samtidigt. Det känns galet och allting är vackert i flygplanet. Sverige flygplan är INGENTING jämfört med detta! Vill ta kort men vågar inte ifall folk inte vill vara med på kort :) så nu sparar lag batteriet! Måste hitta laddare i Bangkok!! Jag älskar thai airways redan! Peppar peppar ta i trä så håller standarden hela resan :)


Glömde laddaren.

Insåg precis att jag glömde telefon laddaren.. Och mina hörlurar till telefonen funkar inte. Bra start Cissi! Men det får helt enkelt lösa sig i Bangkok. Antingen köpa nya lurar eller en laddare :) sitter här i gaten och kan inte gå ut för att köpa nytt något..trodde verkligen att mina lurar funkade men tydligen inte haha. Smart tjej! Men jag är glad över att jag kom till gaten iallafall. Ska stänga av telefonen nu. Måste kunna ringa Mattias, Maxi och David i Thailand sen :) kärlek till er!


@arlanda

Nu står jag på in-checkningen på Arlanda. Tack bästa torun som skjutsade mig! Nervös men det går bra. Några timmar i Bangkok sen så är jag i Phuket och en 2 1/2 timmars bilfärd väntar. Men grabbarna har fixat det så det kommer gå bra! Uppdaterar mer senare!


Nu åker jag

Nu är jag så sjukligt nervös! Mattias ringde i morse för att se att allt gick bra och snacka inför att jag landar, vart ja ska ta vägen osv. Det kändes bra men shit mina nerver är helt upp och ner.. Kan inte sluta gå och kissa ens haha. Men jaja hej då allihopa! Till er som jag inte hann krama hej då till får en stor kram nu :) kärlek från Cissi


Lugnare

Rosanna gick hem och jag är mycket lugnare nu! Är fortfarande väldigt nervös inför hur allt ska gå när jag landar i Phuket.. men det får väl lösa sig helt enkelt. Har fört över lite mer musik och nu ska jag duscha en sista gång hemma och sen är det sova.. för snart ska jag upp och åka till Arlanda. Skrämmande roligt spännande! Kommer sakna alla här hemma , men på denna resan är det från och med nu avslappning som gäller. Hundra % avslappning och kul!

Nu drar jag! Kanske hinner med ett sista inlägg i morgon, gör jag inte det så HEJ DÅ SVERIGE OCH VÄNNER! Vi syns om tre veckor. Med några uppdateringar :)


Sista måltiden

Efter att ha jobbat 8 timmar idag så åkte jag för att äta sushi hos min fina vän Modou mfl. Det var riktigt mysigt men kände smått panik över packningen, då kom Rosanna till räddning. Nu har hi suttit och hjälpt mig packa min väska riktigt bra! Inte alls tung och med allt det nödvändigaste med. Åh hon är bra att ha hon!
Jag är fortfarande nervös men ärligt talat så släppte det mycket när packningen blev gjord. Bara några få timmar kvar till resan... Stora resan! Ni får uppdatering från Bangkok om jag hittar en dator :) men kör uppdatering i morgon också! Kärlek från mig


I morgon åker jag!

I morgon är det dags att åka iväg. Bästa Torun skjutsar mig till Arlanda så det gjorde mig mycket lugnare :) har sjuk resfeber men vill verkligen åka också! Ska nu åka och äta innan jag åker hem för att packa det sista inför resan. Nu är det verkligen sista grejen innan jag ska sitta i timmar på plan och flygplats. Herre mina nerver! Dessutom verkar det som att personen som skulle möta mig i Phuket inte gör det utan jag ska ta mig ner till koh lak själv.. Vi får se hur det går! Men nu ska jag äta, uppdaterar lite senare igen!


Två dagar kvar

Herregud vad nerverna spökar nu kan jag säga! Har inte sovit och oroar mig konstant för nya saker här hemma men jag måste verkligen släppa det och inse att jag åker och kan då inte göra ett dyft. Det enda jag kan är att förbereda allting så att det förhoppningsvis går perfekt till här hemma. Tycker mina tjejer är dom bästa i hela världen som jag jobbar med och jag vet att dom kommer göra allting bra :) har ju dessutom grymma kollegor. Men ja, det är sånt här som snurrar runt i mitt huvud hela tiden, vad jag missar osv. Men jag ska faktiskt ha semester.. min första sen 2008!
2008 var jag i Turkiet med min dåvarande pojkvän. Det var otroligt mysigt men denna resan gör jag verkligen helt för mig själv. jag ska vara med vänner där nere, men resan är för mig och mitt egna lugn. Jag längtar otroligt mycket!

Jag 2008, Turkiet Side. Det var helt otroligt och underbart vackert. Tyvärr är försäljarna väldigt otrevliga i Side city men förutom det är alla trevliga och Turkiet är väldigt vackert.


Resfeber och fyller mp3n

Nu börjar min resfeber sätta igång. Jag börjar bli otroligt nervös inför flyget och det känns som att jag glömt precis allt trots att jag packat för mycket. Ska gå igenom hela packningen på söndag och ta bort onödiga kläder m.m.. jag kan ju inte ta med mig hela sverige till Thailand? Jag har dessutom inte listat ut vilken väska jag ska ha som handbagage.. för det måste vara något som är enkelt i thailand också?  Det känns som att jag helt plötsligt börjat överanalyser allting inför resan för jag varit stressad och helt plötsligt ska allting planeras och komma med i väskan. Måste verkligen rensa den på söndag innan jag åker.
Helt sjukt vad allting börjar pirra i mig nu inför allting.. jag vill åka men börjar få smått ångest över att lämna allting. Vill inte lämna jobbet trots att jag verkligen måste ha semester. Börjar helt enkelt tänka för mycket igen! Bara lördag och söndag sen åker jag. Woow.. nerver.
Fyllde mp3n med massor av musik men vill ha mer.. vad kan jag fylla den med?

Sista fixet

Jag har varit igång sen halv tio idag, försökt ta ner mer i packningen men var på tok för trött för att fatta något. Har även försökt fixa min kamera som igår vägrade fungera alls. Det stod "kort spärrat" och jag fick panik, för vem åker på en resa utan kamera? Inte jag iallafall, jag är en fotogalning! Men idag sökte jag på Google och hittade lösningen, tydligen finns det en liten knapp på sidan av SDkortet som det står "lock" eller "lås" på, den knappen ska man klicka av, och vips så är problemet löst! otroligt lättad blev jag iallafall!
Nu ska jag jobba med lite mail grejer och få håret fixat samtidigt. Jag kör alltid på multi-tasking för annars går ingenting ihop för mig. Jobba och få håret fixat och äta frukost. Woop nu kör vi! Jobbar hela kvällen och helgen men På måndag är det semester!


Kopiera passet

God morgon!
Idag skriver jag genom blogg i mobilen! Jäkligt nice innan flygdagen. Just nu är jag på väg till biblioteket för att skriva ut mina biljetter och fixa lite andra små prylar, ska göra samma sak i morgon på morgonen. Gör allt innan jobb-dagen sätter igång!
Det känns viktigt att göra kopior på passet, för du vet aldrig vad som händer på resan. Då måste du ha kopior på pass och biljett :)
Jag oroar mig för packningen en del, men Rosanna ska komma och hjälpa mig kolla igenom allting. Jag tror jag packar för mycket!
Jaja läsare, dags att avsluta för dagen. Har en fullproppad dag


Smarta respåsar

Nu sitter jag tillsammans med Rosanna på Skype och packar inför vår efterlängtade resa! Jag köpte påsar på Ikea som man egentligen fryser varor i och smart nog så packar jag mina kläder och allting i dom för att underlätta under resans gång. Super smart tycker jag! Ska ta med mig några extra påsar ifall någon går sönder. Det jobbiga är att jag tror jag packar för mycket.. Men det är väl typiskt mig. Kommer ju shoppa i Thailand men kan ju ändå inte låta bli att ta med mig det jag vill ha, "ifall jag blir sugen". Suck!
Bara fyra dagar kvar nu. Resfeber! Men bra resfeber :)


Backpacker väskan

6 dagar kvar till Thailand! Jag börjar känna av resfebern nu men det är en bra resfeber denna gången. Jag brukar alltid bli väldigt nervös inför att resa bort eftersom jag avskyr att sova borta, men nu är det bara spänning och glädje som känns! Eftersom jag inte lyckats packa ännu så får ni en bild på väskan som jag ska försöka packa allting i. Jag är otroligt dålig på att packa lätt, men förhoppningsvis lyckas det denna gången. Det kommer ju bli en del shopping nere i Thailand :) 


Thailand sju dagar kvar

Nu bestämde jag mig för att starta bloggen så man kan följa mina tre veckor i Thailand! Kan vara lite roligare att kolla på om bilder går att lägga upp osv. Det är mest för min familj och mina vänner så dom kan ta en titt och se att allting är bra!
Det är bara sju dagar kvar, sen sitter jag på ett plan på väg till Thailand och min första riktiga semester. Just nu skulle jag vara i luften :)

Idag gjorde jag packningslistan. Tror den blev lite för lång med tanke på att man kan köpa det mesta där nere. Men om ni kommer på något att lägga till/ta bort säg till.

Packningslista Thailand.
1 jeans
1 par "piratbyxor"
3 shorts
2 leggings
2 sneakers
1-2 gladiatorskor
trosor
små strumpor
bh
bikini
2 klänningar
6 linnen
2 lätta cardigans
1-2 tjocktröjor
1 handduk
1 strand Handduk
PASS
Mp3
kamera
Laddare kamera
Laddare telefon
Borste
plattång
tandborste
tandkräm
ansiktsrengöring
Ansiktscreme
solcreme
solskydd
kort
pengar
"magväska" för pengar
handväska lätt att ta med
bok
medicin
p-piller
shampoo
rakhyvel
Id kort
kortlek
adresser
myggsprej
Bok
Kopior av pass och id
Solglasögon

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu