Första och andra dagen

Hej allihopa!
Andra dagen i Thailand och jag njuter till tuuuuusen. Jag älskar fan Thailand! Speciellt med dom bästa Maxi, David och MAttias som jag åker med. Vi bor i Kao Lak och en schyst tjej som heter Cassidy bor här! Vi bor på The Living room och ja det är kryp precis överallt, i dusch, säng överallt men shit vad jag trivs. Jag åkte en galen bilfärd på 1 timma från Phuket utan bälte, folk kör verkligen som galningar och fulla haha. Men det är liksom nice och accepterat här.
Igår åkte vi till ett vattenfall och badade, såg elefanter och apor, käkade thaimat på ett ställe som låg precis vid vattnet och det såg ut som man tittade ut på världens kant, dansade på nattklubb och hängde på Memory Bar för att spela vollyboll och äta god mat, Memory bar som är helt otroligt ligger mitt ute i djungeln och när jag säger djungel så menar jag verkligen DJUNGEL. Helt kol svart och massor av ljud. Jag älskar det! Jag älskar Koh Lak! Bilder kan jag tyvärr inte lägga upp en men har fått riktigt coola bilder. Ska försöka fota djuren här också.
Ska äta lunch/middag nu och sen få massage, jag och Cassidy ska fixa det :)  tror grabbarna ska med också :)
Jag mår bra och älskar det!  Kör en ny uppdatering om någon dag :)  ska träffa Rosanna i Krabi på söndag med hela gänget :) kuuuul fast vill knappt lämna Kao Lak haha.
Kärlek/C

Kommentarer
Postat av: ROSANNA

ÅHÅHÅH!! Fan vad niiiice det låter, snart kommer jag också att uplleva vattenfallsbad :D

Saknar dig, längtar <3

2012-03-14 @ 11:34:00
URL: http://rosna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu